Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Fatal Error: Failed to load data for map (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=66241)

Archived Post 01-16-2010 02:16 PM

Fatal Error: Failed to load data for map
 
I was on my third and final "exploration" mission in the Delta Varonis cluster and had clicked the "beam down to planet" button, when the game crashed and I got this error message:

Quote:

Fatal Error: Failed to load data for map
"Maps/Star_Cluster/Ext/For_Mtnn/Sc_G_Formtnn_Scnc1_004/Sc_G_Formtnn_Scnc1_004.Zone": the crc or version number of the data on disk does not match what the code is expecting.
Unique Error ID: 6453118
A screenshot: http://img.photobucket.com/albums/v5...Fatalerror.jpg

STO verified my files OK since (while typing this up in fact), so I'm not sure what happened there, but I'm guessing it would be bad to try and log on again? :o

Archived Post 01-16-2010 02:28 PM

You should be OK to log in (if you can...)

I've had that happen somethimes as well. Make sure to send off a bug report.

Archived Post 01-16-2010 02:37 PM

I logged in, and got a new error :)

Error code 6719096

http://img.photobucket.com/albums/v5...atalError2.jpg

Looks like exploration missions are bugged for me, or all maps are now bugged for me :p I will log back on and head to Sol system, if that happens again then I guess I'll.. sit here and wait for advice :p

Archived Post 01-16-2010 03:22 PM

i'm getting this type of error every time i try to beam down to any planet in an exploration sector

Archived Post 01-16-2010 05:02 PM

ya same problem with me

Archived Post 01-16-2010 06:24 PM

And a third one, this time in the Arucanis Arm.

http://img.photobucket.com/albums/v5...atalError3.jpg

Error ID: 6453579. :(

Archived Post 01-16-2010 09:25 PM

Quote:

Originally Posted by Brigadoom
And a third one, this time in the Arucanis Arm.

Error ID: 6453579. :(

I have the same issue, in the Acucanis(sp) Arm

Error ID: 6719096


Edit: this happens every time I try to go to a planet in this zone. :(

Archived Post 01-17-2010 10:35 AM

Keep on getting fatal errors with Arucanis arm anomaly mish.

The errors I am getting all says "the crc or version number of the data on disk does not match what the code is expecting"

Unique Erro ID: 6719096

Archived Post 01-17-2010 11:36 AM

The 6719096 error seems to be a pretty "popular" one :( hope the devs fix this :) makes me scared to try out these unknown systems lol :D

Archived Post 01-17-2010 04:12 PM

Any idea, devs? :(


All times are GMT -7. The time now is 05:28 PM.