Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   A lot of odd things just happened... (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=67810)

Archived Post 01-17-2010 12:10 PM

A lot of odd things just happened...
 
I was at K7 starbase then these things started happening:

I tried to beam to my ship ..but i was in space without my ship...

Then I tried to beam to my bridge to fix that issue...no joy...

Then I beamed back...

Then my char was still stuck in space without a ship..

Then there were like 5+ large explosions near the starbase outside and my ship blew up...like everyones ships just started blowing up...

Im guessing it came from a bunch of people beaming in space without a ship?

Then I hit respawn and I was STILL stuck in space without my ship and then the game crashed with an unknown error...

Archived Post 01-17-2010 12:17 PM

its an issue thats as direct result of the server being full. it will sort its self out once they add additional servers and capacity. which hopefully will be this week.

Archived Post 01-17-2010 06:45 PM

Quote:

Originally Posted by teasdaleern (Post 1486660)
its an issue thats as direct result of the server being full. it will sort its self out once they add additional servers and capacity. which hopefully will be this week.

What they need to do is not to red line the servers, and to not max the servers completely.


All times are GMT -7. The time now is 07:49 AM.