Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Romulan character stuck between load screens (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=682771)

starfish1701 05-17-2013 09:13 AM

Romulan character stuck between load screens
 
I beamed up from New Romulus Command into orbit, and I am stuck with a Sever Not Responding error at about 94% so my character appears to be permanently stuck in this loading screen.

Logging in and out does not fix it.

Several hours ago I left it for half an hour to see if it would continue to load, but it didn't, and it's still the same now. :(

weirdultimatrix 05-18-2013 10:02 AM

Yeah having the same problem too Character loads at 94%, allied to federation just beat khiotmer last night got a new ship and then logged in today and server not responding infinitely. However I was able to get in the first time but My ship wouldn't move and transwarp wasn't working So I logged back in and this started to occur.

starfish1701 05-18-2013 10:12 AM

Quote:

Originally Posted by weirdultimatrix (Post 10026381)
Yeah having the same problem too Character loads at 94%, allied to federation just beat khiotmer last night got a new ship and then logged in today and server not responding infinitely. However I was able to get in the first time but My ship wouldn't move and transwarp wasn't working So I logged back in and this started to occur.

I suspected I would not be the only one. Sorry to hear that it happened to you too. :(

I also had just done Khitomer (allied to KDF) and got my new Tier 2 ship. I went to beam up from New Romulus Command, and that's when it happened to me.

Thankfully it's only Tribble, and we only have to wait another couple of days for it to hit Holodeck.

jadz3 05-18-2013 10:13 AM

A possible fix for this
 
TRY opening the launcher for the game, click the options link in the top right corner. There should be a check box for "Disable On-demand patching." Checkmark this box... you'll have a long patch maybe... but it SHOULD fix your problem.

weirdultimatrix 05-18-2013 08:17 PM

Yeah tried this problem is still ongoing.

starfish1701 05-18-2013 09:47 PM

It was the first thing I tried. That, and Force Verify. Neither worked.

To be honest, I gave up on Tribble yesterday. I have all the screen shots I need for my Romulan ship chart now, so I'm done with it. (Spits out dummy, throws all the toys out the playpen, picks up his ball and walks back home) LOL! :D

[EDIT] Just patched up, and gone back into the game. My character is still loading the load screen with Server Not Responding.

saif1984 05-19-2013 09:52 AM

Yeah im getting the same thing on two romulan toons in two different maps such loading tholian base in temporal ambassador and same area in nimbus 3 which if i die or something happens outside the game i just get fed up with it

trekpants 05-19-2013 02:53 PM

The same thing is happening to my KDF-allied Romulan toon. I tried beaming to sector space from the floatilla and got stuck at 94.07% with a never ending "Server Not Responding" message.

I don't know if this is relevant or not, but I just made Centurian rank and switched to a tier II ship. This was the first time switching maps since.

galacticroamer35 05-19-2013 10:24 PM

Same here, real annoying, it would be nice to hear from the devs on this one...

saif1984 05-20-2013 04:45 AM

Well i go back on my romulan toon one of them by clicking on disable on demand patching option which i was very happy to enjoy the game w/o my short tempered interferr sto


All times are GMT -7. The time now is 07:33 PM.