Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Ship on ground (No crew) person in space (crash) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=69772)

Archived Post 01-18-2010 11:37 AM

Ship on ground (No crew) person in space (crash)
 
Umm not to be picky but is there a plan to get this fixed like soon?

I beam down to a planet I am my ship, it corrects itself in about 30 seconds but I got no crew and can't call them, so I beam up...now I am a person in space and 50% of the time it crashes the client. Beaming up and down eventually gets around this but come on, can you all fix this you know before launch?

Archived Post 01-18-2010 11:41 AM

I've had alot of problems with this too, would be nice with a button to call you ship to send you a team

though I've never had it crash the game

Archived Post 01-18-2010 12:01 PM

Quote:

Originally Posted by cmhDK (Post 1508637)
I've had alot of problems with this too, would be nice with a button to call you ship to send you a team

though I've never had it crash the game

There is a button like that, but it won't show if you are a ship so you have to beam up and down till you crash or it corrects itself and it happens EVERY mission with a transition, add the server full crap and I get one mission or so done in several hours of attempting.

Archived Post 01-18-2010 12:07 PM

this has happened to me as well - its not fun at all

Archived Post 01-18-2010 12:26 PM

I've had both versions of it happen: Captain in space, ship on ground. I once had the ship last long enough to get a shot off and, yes folks, 1500 from a photorp does a number on a lone Klingon. When his friends returned fire I changed back and had no support since the crew didn't come with me.

The irritating part is when I come into space and its my captain, a couple of seconds ... hard crash, screen freeze, looping sound, etc.

Archived Post 01-18-2010 02:21 PM

Since yesterday, pretty much every time I beam up from anywhere, I get the "no ship in space", and crash to desktop.

Archived Post 01-18-2010 02:24 PM

Same, every single time I beam up I get "person in space" and then a hard freeze and crash to desktop. Coupled with the fact that just logging in is very difficult and it is extremely annoying. I have submitted bug reports, but I still crash every time I beam up.

Archived Post 01-18-2010 02:24 PM

same here, and fighting 6 enemys without any BOs is no fun at all

Archived Post 01-18-2010 02:29 PM

Sometimes when my character gets clobbered alone, my crew will pop up on respawn ... sometimes not.

I've also had it where I respawn still alone but then have invisible enemys still attacking my character.

Archived Post 01-18-2010 04:50 PM

I've had the person in space bug too many times but never had a crash from it.


All times are GMT -7. The time now is 05:48 AM.