Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Game Crashing when exiting a Mission (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=70169)

Archived Post 01-18-2010 04:07 PM

Game Crashing when exiting a Mission
 
Everytime I get out of a mission tonite, I'm not rezing as a ship and game crash, frozing... it's the third time tonite... and think it won't be the last.

Archived Post 01-18-2010 04:10 PM

I had that happen to me a bunch of time Sunday. WIsh I knew why.....I submitted reports on all of them (although my last one said something like, WTF, as it was the 6th time in two hours). Thankfully I was able to resume the missions when I was (finally) able to log back in.

Doubly frustrating considering the login issues, too.......

Archived Post 01-18-2010 04:18 PM

This happens to me as well, though not just when exiting a mission. It happens whenever I beam up and into space as a flying dude after a few seconds. Client crashes, I submit the same thing, with again annotated on there.

Archived Post 01-18-2010 04:24 PM

Wasworknig fine for me all day until the server started to get full.

So i guess its a problem coming from that issue.

Archived Post 01-18-2010 05:17 PM

This has been happening to me as well, I submit a bug report as soon as it registers a code, and try to relog. But it does get annoying, especially because the launcher insists on verifying my files after every crash, then I have to wait 15-20 minutes just to get back in-game.

I take this with a grain of salt, because it IS beta, but every time I transition from ground to space or vice versa, I'm bracing for a crash. The sad part is I'm rewarded with a crash several times a day.

Archived Post 01-18-2010 05:49 PM

Same here. Every time I beam up from an Away mission, I seem to show up as my character, then the controls look like they're trying to reset to space, and the client crashes.

Never happened to me before today. In fact, I hadn't had any client crashes until today. Disconnects, sure, but no crashes.

Archived Post 01-18-2010 05:51 PM

i have this prob all day as soon as i finish a mission i get booted then it takes me 20-30 mins to log back in cos sever busy or not allowed at this time it has taken me all day to do 3 mission line's:mad:

Archived Post 01-18-2010 05:56 PM

me too
 
I have the same problem in a way. I beamed to a planet in the delta volanis cluster but of course my ship was on the surface with no away team. Then I beam back to the ship, or actually my character is in space instead of my ship. But somehow I am back in the vulcan sector instead of the delta volanis cluster. After a few seconds the game crashes and of course to get back in I have to wait for all of the files to be checked. It seems the man in space/ship on land with no away team has mutated into something a lot worse.

Archived Post 01-18-2010 06:20 PM

Quote:

Originally Posted by royobannon (Post 1514056)
This has been happening to me as well, I submit a bug report as soon as it registers a code, and try to relog. But it does get annoying, especially because the launcher insists on verifying my files after every crash, then I have to wait 15-20 minutes just to get back in-game.

I take this with a grain of salt, because it IS beta, but every time I transition from ground to space or vice versa, I'm bracing for a crash. The sad part is I'm rewarded with a crash several times a day.

You can cancle the verify, and still start the game, you don't have to wait for it every time. I usually let it verify every time i get a new 'type' of crash, just to make sure its not file related.

Archived Post 01-18-2010 06:58 PM

This started for me today too. I have had the glitch of being a dude in space or a ship on the ground since OB started, but this crashing when beaming up to the dude in space is new and REALLY irritating. It would be nice to see some info from cryptic on this.


All times are GMT -7. The time now is 12:23 PM.