Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Unable to Authenticate (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=71073)

Archived Post 01-19-2010 07:55 AM

Unable to Authenticate
 
I know there is already several threads about this however all come to the same conclusion about the server being down and now i know the sever is definatly not down will some please tell me what the hell unable to authenticate means when im on the log on screen???? and how i can actually play this game its just error after error ive only played 2 hours worth and i have the download for two weeks!!!!

extremely annoyed but would be greatful to anyone that could help

Cheers

Archived Post 01-19-2010 11:29 AM

i can't get past the luancher login for the exact same reason, champions online is also affected. it's really bad when two differant games are effected by the same thing.
i'm really ****ed at this, FIRST it takes the acomadation net team about TWO weeks to open the ports, NOW i still can't log in, i'm ****ed becuase it means that i might not be able to play the game when it really comes out.
still at least you got to log in, i can't even do that.

Archived Post 01-19-2010 12:27 PM

and bump becuase i
A) don't want this to go off the bottem
B) have yet to see ANY possible fix from any other thread of the same subject.

Archived Post 01-19-2010 12:29 PM

yeah i know i had to do it with my accomodation team as well!!! and i only get the launcher up then i put my login name and password then some stupid message about authentication!!!!!!!!!!! if the real game doesnt work im better get a refund!! i just someone to tell me whats going on thats really not too much to ask\!!!

Archived Post 01-19-2010 12:35 PM

Are you using a proxy server?

The servers are running fine. (but i can't login using the EU game proxy btw)

Archived Post 01-19-2010 12:37 PM

nope, i am not and it matters not if i do or don't type a password.

Archived Post 01-19-2010 12:55 PM

was having this issue a little earlier, keep trying and it fixes itself

Archived Post 01-19-2010 12:59 PM

should i close, open and try, rinse and repeat?

Archived Post 01-19-2010 02:01 PM

btw, doe any one know the STO server IP? i'm gonna try to ping it, maybe it's blocked somewhere?

Archived Post 01-20-2010 06:24 AM

still unable to get in after three days and whatever they did with the patch yesterday! and suggesting the amount of vies the thread has had must be a common problem. SOMEONE must know how we can get on DEV would help!!


All times are GMT -7. The time now is 08:35 AM.