Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Server Not Responding (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=729691)

theblurch 06-01-2013 03:19 PM

Server Not Responding
 
What should I do? I keep getting the 'Server Not Responding' when i'm in space or in earth spacedock, then i get disconnected from server. Happened about twenty times today.

dllmmo 06-01-2013 06:45 PM

You're not the only one with this issue. Sadly you might not be able to do nothing as it seems the servers are acting up again. So, so much for the server stability shutdowns.

valjean86 06-01-2013 10:27 PM

Yep I'm also affected by this, went from severe rubber banding to ship not responding, to now getting booted every 5 mins. Why does this have to happen on my WEEKEND!

eaisxie 06-01-2013 11:09 PM

Same here :(

britalmighty 06-02-2013 05:52 AM

I keep getting the very same issue here too
:(
Every 10 - 15 minutes all skills freeze/rubber banding and then the infamous
"disconnected from server"
It's tough to play like this...cannot do missions/storylines as it keeps booting me out.

Just paid ?30 for my d'deridex warbird retrofit too and was eager to get out there and test it out properly

hope this gets sorted soon....as its game breaking at the moment:(

fingers crossed

asches1 06-02-2013 08:07 AM

man: cryptic has no server stability issue. CRYPTIC: YOUR SERVERS CANT HANDLE THAT MANY PEOPLE!!! insane, that they dont get that. instead of giving out 132mb-stability-patches they should get bigger servers... its annoying as hell. in peak times its unplayable. and what if i have only then time to play? sucks to be me, he?

forewm 06-02-2013 08:36 AM

I was getting dced too. Generally I'd blame it on my isp, but my ping to google was stable so that tells me it's not on my end today.

QQ...

lannister0779 06-02-2013 11:19 AM

Oh good, at least I'm not alone with having this problem. I can only play for a minute or two before the red warning comes on and I'm kicked out.

eurialo 06-02-2013 12:58 PM

My connection is not good, but also the cryptic servers do not work well:

Traccia instradamento verso patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
su un massimo di 30 punti di passaggio:

1 93 ms 99 ms 99 ms dsldevice.lan [192.168.1.254]
2 53 ms 47 ms 77 ms static-213-205-16-41.clienti.tiscali.it [213.205.16.41]
3 79 ms 46 ms 47 ms static-94-32-137-177.clienti.tiscali.it [94.32.137.177]
4 49 ms 47 ms 48 ms static-213-205-57-65.clienti.tiscali.it [213.205.57.65]
5 94 ms 65 ms 64 ms static-213-205-57-229.clienti.tiscali.it [213.205.57.229]
6 83 ms 68 ms 96 ms static-213-205-17-61.clienti.tiscali.it [213.205.17.61]
7 73 ms 87 ms 73 ms 94.32.135.145
8 73 ms 121 ms 72 ms ae3-300.trn22.ip4.tinet.net [77.67.82.229]
9 210 ms 165 ms 166 ms xe-1-2-0.bos11.ip4.tinet.net [89.149.183.13]
10 180 ms 182 ms 234 ms internap-gw.ip4.tinet.net [77.67.77.54]
11 181 ms 180 ms 183 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
12 260 ms 270 ms 270 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
13 253 ms * * 208.95.185.41
14 259 ms 306 ms 251 ms 208.95.185.41

Traccia completata.


actually, my launcer do not load....

citizenstranger 06-02-2013 01:41 PM

The odd thing is, I am getting a constant server not responding and rubberbanding when playing my new Kilngon, but run smooth as silk whenever I log onto my Fed. :confused:


All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.