Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Disconnects Every 4 Minutes. Savvis.net In New York / Boston the Culprits. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=75065)

Archived Post 01-21-2010 12:21 PM

Disconnects Every 4 Minutes. Savvis.net In New York / Boston the Culprits.
 
I have been getting disconnected from the server every 4-5 minutes and at times the main page for STO times out. I have been running trace routs for an hour now and every time my single goes from 27ms to 200+ if it doesn't time out all together once it hits the 6 Savvis IP points in New York and Boston.

How about someone from Cryptic hop on the horn and kick them in the ass to fix it.

Playing from Portland, Oregon. My trace route goes from 7ms leaving Portland, hits 25ms in San Fransisco, hits 27ms in Chicago and once it hits NY/Boston it dies.

Archived Post 01-21-2010 12:30 PM

Yep, getting disconnected from server as well, seems to happen about every 3-4 minutes from when i log in.

Archived Post 01-21-2010 12:31 PM

Also getting disconnected; playing in San Francisco. Login/character retrieval is lagging as well.

Archived Post 01-21-2010 12:32 PM

Well from 11:01am to 1:33 Pm i had a total of 17 disconnects... not has bad as some players had, but i lost over 10 PvP matches awards due to disconnects... i'm happy this is beta.

Archived Post 01-21-2010 12:33 PM

Happens about 4x in two hours for me

Chuckaltair...

Archived Post 01-21-2010 12:33 PM

Yeah took me a while to get on then found myself in space without a ship and fell to my death. Went to visit bridge to get myself back now getting server not responding

Archived Post 01-21-2010 12:35 PM

Quote:

Originally Posted by ThulsaBoom
I have been getting disconnected from the server every 4-5 minutes and at times the main page for STO times out. I have been running trace routs for an hour now and every time my single goes from 27ms to 200+ if it doesn't time out all together once it hits the 6 Savvis IP points in New York and Boston.

How about someone from Cryptic hop on the horn and kick them in the ass to fix it.

Playing from Portland, Oregon. My trace route goes from 7ms leaving Portland, hits 25ms in San Fransisco, hits 27ms in Chicago and once it hits NY/Boston it dies.

Ironically I live the exact same place as you, and I have the exact same problem. The odd part is I didn't have this problem pre-patch, I wonder if the two things are related? Who knows..


All times are GMT -7. The time now is 11:09 AM.