Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Stuck in Hromi Cluster (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=75182)

Archived Post 01-21-2010 01:30 PM

Stuck in Hromi Cluster
 
Sorry if this is a repeat post....

I just logged in to the game after downloading the nice new patch and i got a mission to explore the Hromi Cluster, when i warped in to the cluster there were no systems... i opened the map and went to the system list and there was only the option to head back to the system border, the only other thing i saw in there were lots of other player ships, after about 3 or 4 mins in there (hoping maybe it was server lag) i got Disconnected from server.... so i tryed logging in again, it loaded up the system and again there was nothing there, with in 10secs of it loading i got disconnected again... now every time i try logging in i get booted from the game as soon as its finished loading, i have been trying for some time now but no luck :(

please help Cryptic!! Free my char from the nothing-ness i seem to have found :S

Archived Post 01-21-2010 01:32 PM

same here, was another post below we similar issues in different places.

Archived Post 01-21-2010 01:34 PM

Quote:

Originally Posted by caldrin (Post 1571831)
same here, was another post below we similar issues in different places.

Its a bug

http://forums.startrekonline.com/sho...23#post1568523

Archived Post 01-21-2010 01:35 PM

weare getting disconnects every time i try and go back in now.. but yeah there being nothing in the system is a bug.

Archived Post 01-21-2010 01:36 PM

I'm having this same issue in Hromi Cluster. Zoned into the cluster and once i could see my ship the server stopped responding. I've been disconnected about a half dozen times just trying to get logged in and get out of Hromi Cluster, and I'm still not out.

Finally was able to get out after about 10 or so times getting disconnected.

Archived Post 01-21-2010 01:38 PM

could be jsut certain sectors i just logged in with my klingon ok..


saying that there is nothing in the system lol


All times are GMT -7. The time now is 09:08 PM.