Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   Support Page Redirect Issue [Resolved!] (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=765581)

pwebranflakes 06-25-2013 12:30 PM

Support Page Redirect Issue [Resolved!]
 
If you were experiencing a redirect issue when you attempted to access http://support.perfectworld.com, the issue should now be resolved. Please post here if you had the issue previously and can now get to the page, or if you're still experiencing an issue and what browser you are using (please try clearing your cache first if it doesn't work the first time).

Cheers,

Brandon =/\=

talgeeze 06-25-2013 12:48 PM

No change for me.

pwebranflakes 06-25-2013 12:57 PM

Quote:

Originally Posted by talgeeze (Post 11035111)
No change for me.

From my post above: "...if you're still experiencing an issue [let me know] what browser you are using (please try clearing your cache first if it doesn't work the first time)."

Cheers,

Brandon =/\=

dmfreddie 06-25-2013 12:58 PM

Woohoo it works again! :D

Edit: Just out of curiosity what was causing the infinite redirect? :P

theparanoid 06-25-2013 01:06 PM

works for me at this time

ghost2448 06-25-2013 01:25 PM

Google chrome - Version 27.0.1453.116 m

lordmalak1 06-25-2013 01:26 PM

It's been broken for so long I forgot how it was intended to work.

...So does this mean support will actually be answering the calls for help now ?

rtk142 06-25-2013 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by pwebranflakes (Post 11034691)
If you were experiencing a redirect issue when you attempted to access http://support.perfectworld.com, the issue should now be resolved. Please post here if you had the issue previously and can now get to the page, or if you're still experiencing an issue and what browser you are using (please try clearing your cache first if it doesn't work the first time).

Cheers,

Brandon =/\=

had the issue, is now working fine, awesomeness, good going guys

talgeeze 06-25-2013 02:50 PM

Quote:

Originally Posted by pwebranflakes (Post 11035421)
From my post above: "...if you're still experiencing an issue [let me know] what browser you are using (please try clearing your cache first if it doesn't work the first time)."

Cheers,

Brandon =/\=

I already tried clearing cache before posting.

Tried on Firefox 21, Chrome 27 and Opera 12.

Edit : tried on another computer with the same versions of each brower, I never used it to visit any of PWE websites, problem persists.

aloishammer 06-30-2013 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by pwebranflakes (Post 11034691)
If you were experiencing a redirect issue when you attempted to access http://support.perfectworld.com, the issue should now be resolved. Please post here if you had the issue previously and can now get to the page, or if you're still experiencing an issue and what browser you are using (please try clearing your cache first if it doesn't work the first time).

Google Chrome 27.0.1453.116, all caches cleared, the link above works fine...just like before.

And at any attempt to click "Contact Us" or "Ticket History" gets me:

Quote:

This webpage has a redirect loop

The webpage at http://www.perfectworld.com/login/?s...rror=7&lang=en has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer.

Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
Learn more about this problem.

Error 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): There were too many redirects.
...Just. Like. Before.


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.