Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Map Closed or crashed (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=78732)

Archived Post 01-23-2010 12:55 PM

Map Closed or crashed
 
Hi,
I tries to enter an unknown system in the "Delta Ver..." something or other Cluster and it said "map closed or crashed". I logged out and now I am stuck everytime I try to log back in, trying to load a map that keeps crashing.

Archived Post 01-23-2010 12:58 PM

Having the same issue (3:55 pm EST).

Archived Post 01-23-2010 12:59 PM

Something is wrong with the server

Archived Post 01-23-2010 12:59 PM

same problem with different systems in the vendor sector.
main site shows server as beeing in maintenance.

Archived Post 01-23-2010 12:59 PM

This is happening to me when I try to continue the mission Den of Thieves. I got to the part where I beam down to the planet and then I can't do anything.

Archived Post 01-23-2010 01:00 PM

same here stuck at loading after unknown system disconnect .. maby their instance server hooked up or is down

Archived Post 01-23-2010 01:01 PM

same problem, it sat there trying to load then crashed, different zone though. had noticed tons of rubberbanding when flying through space all morning and several slow load times. also been seeing lots of the beam in as ship and beam out as person

Archived Post 01-23-2010 01:03 PM

Same here with different problems .. sometimes disconnects, another time a map won't load.

Archived Post 01-23-2010 01:06 PM

Well.. server(s) is undergoing maintenance.. So I expect there are some login problems. Just wandering if the game is stable for launch

Archived Post 01-23-2010 01:07 PM

Great, now it says "Account error, please contact Billing support". Arggggggg!!!!


All times are GMT -7. The time now is 10:13 PM.