Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Gameplay Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Game Server connection failed (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=81329)

Archived Post 01-24-2010 05:46 PM

Game Server connection failed
 
This obviously has become a major problem due to the amounts of ways you can get the message Game Server Connection Failed. It happens in pvp, entering the bridge, and now in the Kassae patrol mission when you enter the Saradah System or something along those lines it makes this problem. Now i cannot access my Federation character because of this. Anyway to fix this? btw this is a SHOWSTOPPER

Archived Post 01-24-2010 05:51 PM

I had this happen when beaming down to K7. It resolved itself after a little while but yes, it is definitely a showstopper for launch.

Archived Post 01-24-2010 05:52 PM

Yup same with a mission im doing in romulan space , cant remember the name of the system exactly , t'leis or something ? cant log in my character anymore. guess thats it for me until beta ends.

Archived Post 01-24-2010 05:52 PM

had the same problem when entering certain systems tonite. I went and played klingon for a while then was magically able to play my fed char again. Not sure that its linked to certain systems though, seems rather random.

Archived Post 01-24-2010 05:52 PM

Yep, just got this while beaming down to a planet.. I also notice that it ran my GPU fan like crazy while waiting to load, which btw is no reason it should do that.. So many bugs and so little time till launch :rolleyes:

Archived Post 01-24-2010 05:55 PM

I had it crash going into the second system of the "Patrol Argelius Sector" quest line. Tried rebooting multiple times, now I think I'm going to go screw around as a Klingon.

Archived Post 01-24-2010 05:55 PM

i get it trying to log in AHHHHHHH

Archived Post 01-24-2010 05:57 PM

I'm getting the same thing when I tired to explore an uncharted system. Can't login to my character now. Goes almost to the point of showing my ship, then "server not responding". :mad:

Update: Seems to have fixed itself after a few minutes.

Archived Post 01-24-2010 06:05 PM

i got it trying to enter the Kinjer System, and can't get into the game at all at this point.

::sigh::

:rolleyes:

Archived Post 01-24-2010 06:07 PM

I just got that going into the "Mandrel" system and it is impossible to login with the character


All times are GMT -7. The time now is 04:16 AM.