Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   lag disconnect fix for usa (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=81366)

Archived Post 01-24-2010 07:17 PM

lag disconnect fix for usa
 
im from the us and i have been getting horrid lag for awhile now but someone said try to proxy with options in laucnher so when i loaded in with the us proxy it says dissconnected from account server.

but if u keep trying to reload u get in after a bit and then u have no lag at least its a fix for me hope this helps although u do dissconnect when zoneing sometimes and have to relog in.

but its better than laging and random disconnecting.

Archived Post 01-24-2010 08:39 PM

Seriously?? Using a proxy helps??

I'd imagine if the connection it the server have a bad link somewhere, using a proxy would, theoretically increase lag.

Unless of course the problem lies with the STO server. Then having a nearby proxy to act as a buffer would help with the disconnects, but still would lag.

Archived Post 01-24-2010 10:01 PM

all i know is without the proxy i rubber and disconnect with the proxy its smooth as butter dont even have a real understanding about what a proxy is but it works

i had no problems at the start of beta with lag without it cryptic had to have done something to make it lag


All times are GMT -7. The time now is 09:30 PM.