Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Tribble - Announcements and Release Notes (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=228)
-   -   TRIBBLE Maintenance and Release Notes - August 14, 2013 (Part 2) (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=825651)

salamiinferno 08-14-2013 06:22 PM

TRIBBLE Maintenance and Release Notes - August 14, 2013 (Part 2)
 
We will be bringing down the Tribble server for maintenance to apply a new update.
ST.31.20130803a.7

General:
  • The backend of the mail system has been updated.

stomperx99 08-14-2013 06:39 PM

Cool avatar nuff-said


_______________________________
I like pie.
_______________________________

monkeybone13 08-14-2013 08:52 PM

Does this fix the problem where the mail icon on the mini map keeps flashing and chiming even though we have NO mail at all? Every time it beeps at me I'm checking my mail out of habit only to find out there is none. :(

daveyny 08-14-2013 10:04 PM

Anybody else getting a 527 MB patch with this one???

Seems like an awful lot of stuff for the little bit of patch notes.

(and my Tribble is up to date with last weeks patch)

:eek:

ikuruyo 08-14-2013 10:51 PM

The mail backend update might be to fix whatever is broken such that my account is killing the game. About 100 of us got banned because we were breaking the game just by existing, banned until they could fix it that is. Nothing we were doing just something wrong with our account. The theory is that it is mail related because all of us seem to have a lot of mails that were returned in that mass returning of "lost" items.

monkeybone13 08-15-2013 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by monkeybone13 (Post 11917351)
Does this fix the problem where the mail icon on the mini map keeps flashing and chiming even though we have NO mail at all? Every time it beeps at me I'm checking my mail out of habit only to find out there is none. :(

Got my answer when I got today's patch. Nope. Mail icon on mini map still blinks and chimes at me when I don't have any mail. This happened 2 weeks ago after the patch for that week. This problem has been on and off since LoR launched. It actually started during closed beta testing of LoR but was fixed before it launched but broke when it launched, got fixed, then broke again, and so on.

earlnyghthawk 08-16-2013 11:05 AM

Ummm, actually, the rare occasion this happens to me, a simple change of map clears it up. Even jumping into a FA/STF will do so.


All times are GMT -7. The time now is 01:50 AM.