Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Windows and General: PC, Network, and Other Technical Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=401)
-   -   IE opens when launcher is loading (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=831541)

oracion666 08-20-2013 12:02 AM

IE opens when launcher is loading
 
When I open the game launcher, it says its normal 'Loading, please wait' message, then goes white. IE pops up saying 'This program cannot display the webpage from this address.
res://ieframe.dll/dnserrordiagoff_webOC.htm

This is the first time this has happened, and I was playing the game not two hours ago. Any help?

jtpaw72 08-20-2013 01:05 AM

Same here
 
I am getting the same thing. For over an hour and a half now. Cuss Cuss cuss, threat threat threat, threat, shakefist shakefist shakefist.

Anyone know how to fix this?

EDIT: Fixed it. The DNS flush seemed to fix the problem, though I still had to restart the program a couple of times afterwards.

oracion666 08-20-2013 01:37 AM

Quote:

Originally Posted by jtpaw72 (Post 12014811)
I am getting the same thing. For over an hour and a half now. Cuss Cuss cuss, threat threat threat, threat, shakefist shakefist shakefist.

Anyone know how to fix this?

EDIT: Fixed it. The DNS flush seemed to fix the problem, though I still had to restart the program a couple of times afterwards.

Thank you thank you! It is working now! And I learned something new! Thanks again!

greenspirit4ever 08-30-2013 07:25 PM

hmm a friend of me got the same problem.. did ipconfig /flushdns and restarted but for no help.. still having the same problem :/


All times are GMT -7. The time now is 10:06 AM.