Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Ground Buttons disappearing from Toolbar... (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=90012)

Archived Post 01-30-2010 06:33 AM

Ground Buttons disappearing from Toolbar...
 
every single time I beam down.

All of my weapon skills are always not in my toolbar when loading in. Is this a known problem?

Archived Post 01-30-2010 06:40 AM

I had this issue in Beta and still have here.

I loose my button in slot 1 right now but have lost others in beta.

Archived Post 01-30-2010 10:43 AM

very annoying bug to the top

Archived Post 01-30-2010 11:17 AM

Same problem here, I loose buttons 1 and 3.

Archived Post 02-02-2010 05:52 AM

same for me too.
it's a pain to have to keep adding it every time.
It was fine for me in OB and the beginning of the head start, but recently (after a patch i guess) my number 1 weapon slot is empty. Not sure what else is borked as i can't play with the terrible lag and disconnects.

I hope it will get fixed eventually.

Archived Post 02-02-2010 08:22 AM

I had it in beta and a friend of mine currently has same issue now.

Archived Post 02-02-2010 12:56 PM

Back to the first page. The only ground button I can use is slot 3. I have to replace EVERY SLOT except 3 every time I beam down.

Archived Post 02-02-2010 05:15 PM

same issue here. It's just the three primary attacks. Beam, Sniper (and the equivalent), and palm strike (or whatever it's called), but it's still incredibly annoying.

Also wish that the space slots didn't clear out whenever you equip a new ship.

Archived Post 02-12-2010 07:40 PM

I just lost button 1. Very annoying. Should be an easy bug to fix... but it's been around for a while.


All times are GMT -7. The time now is 02:55 AM.