Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Connecting to Login Server????? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=90815)

Archived Post 01-30-2010 01:11 PM

Connecting to Login Server?????
 
Hi,

Me and my friends are having the same issue we live in different areas, but we're all hanging at 'Connecting to Login Server' and then times out. We've been trying to login for several hours now, as from the fact im posting my internet clearly works, and i can log in to **** and EVE fine.

Anyone else having this issue????

Also can any Dev out there reading this give us some feedback on if it is a issue there aware of and dealing with or any recommendations.

Thanks.

Archived Post 01-30-2010 01:12 PM

No that sounds pretty weird, just keep trying.

Archived Post 01-30-2010 01:14 PM

Quote:

Originally Posted by LucifurBlade
Hi,

Me and my friends are having the same issue we live in different areas, but we're all hanging at 'Connecting to Login Server' and then times out. We've been trying to login for several hours now, as from the fact im posting my internet clearly works, and i can log in to **** and EVE fine.

Anyone else having this issue????

Also can any Dev out there reading this give us some feedback on if it is a issue there aware of and dealing with or any recommendations.

Thanks.

I think that red spot with 'SERVER DOWN' the launcher shows should explain your problem.

Archived Post 01-30-2010 01:15 PM

The servers are down. Read the patcher for the latest updates

Archived Post 01-30-2010 01:15 PM

Quote:

Originally Posted by Capt_Dracon_Darknight (Post 1784137)
I think that red spot with 'SERVER DOWN' the launcher shows should explain your problem.

Spoilsport :|

Archived Post 01-30-2010 01:15 PM

Nah working fine for me. cough...

Archived Post 01-30-2010 01:17 PM

Quote:

Originally Posted by LucifurBlade
Hi,

Me and my friends are having the same issue we live in different areas, but we're all hanging at 'Connecting to Login Server' and then times out. We've been trying to login for several hours now, as from the fact im posting my internet clearly works, and i can log in to **** and EVE fine.

Anyone else having this issue????

Also can any Dev out there reading this give us some feedback on if it is a issue there aware of and dealing with or any recommendations.

Thanks.

The servers crashed rather suddenly just about two and a half hours ago @1:00 pm US CENTRAL. They have been down for a while now with no notice from Cryptic as when they will be back up. I, like many people, are fuming over this, considering I just paid $320 for this stupid game... (Collector's Edition + Lifetime Subscription, in case you are wondering...)

Archived Post 01-30-2010 01:18 PM

Lol, another down...

Well...

Archived Post 01-30-2010 01:19 PM

Always happens at about 9-10 AM PST. Bloody Americans spoiling everything.


All times are GMT -7. The time now is 08:15 PM.