Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Controls, User Interface, and the STO Gateway (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Actionbar issue (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=90817)

Archived Post 01-30-2010 02:10 PM

Actionbar issue
 
When i use a single and double actionbars everything works fine.

But, when i use 3 rows for my skills, my weapon bar (big one with all equipped weapons) is not visible on the left side.
Also, my BO portraits and their skills are gone.

Now, i did put all BO skills on my main actionbar so that isnt a big issue, yet i would still like to have that bar visible.

I tried moving them via HUD customisation menu, but even when i position them on the middle of my screen they just cant be visible.

I repeat, using single and double actionbars everything works just fine, but when i use 3 actionbars, both my weapon bar and BO bar are nowhere to be found.

Is there a solution to this?

Regards!

Archived Post 01-30-2010 02:20 PM

That is be design. Even under the HUD rearrange screen you can see that the BIG bar covers that whole area.

Archived Post 01-30-2010 03:32 PM

Quote:

Originally Posted by Genevieve (Post 1784733)
That is be design. Even under the HUD rearrange screen you can see that the BIG bar covers that whole area.

Also from what I've seen is that the 3rd bar IS the Weapons console (or linked to it). No clue why BO's would be affected though. Personally, I never use the expansion bars so maybe someone who does can explain it better.


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.