Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Graphical and Sound Issues (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Higher graphic setting causing long loads (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=92386)

Archived Post 01-31-2010 12:45 AM

Higher graphic setting causing long loads
 
I turned up my graphic settings when the game went live. I had been playing all CB and OB with graphics at lowest setting as this caused game to hang during load screens. This is a rather beautiful game with the graphics set to recommended. But just as in beta this causes extremly long load times and sometimes gets hung up completely. So I turned my graphics down to lowest setting again. It is still a nice game, but it is much nicer with graphics turned up. I have no idea what causes this, but with full launch of the product comming up it really would be a good thing to fix this problem. It truly does make a difference when u play the game at higher graphic settings, its much more enjoyable, but i hate the problems this currently causes.

I'm using:
OS Windows XP Pro
CPU- Intel Q9550
MOBO- Asus P5q
4 gb OCZ flex@1200mhz
XFX 9800gtx+
Soundblaster titanium sound card
2x western digital 500g black edition HD in raid0

darkgoddessofwar 12-11-2012 12:43 AM

i screwed with the setings
 
well i wanted to reduce lag so i mess with the setings and if you have a pic of how thay start out that would be wounderfull


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.