Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Any way to fix this? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=92576)

Archived Post 01-31-2010 01:45 AM

Any way to fix this?
 
1 Attachment(s)
For some reason I don't have my second hotbar, making the second setting for the hotbar useless. I'm really curious as to why and if anyone else is having the same issue. Here is a screenshot to show as an example.

Archived Post 01-31-2010 02:00 AM

Options > Interface Scale - Make it small then put it back to normal size. Will fix the issue.

Archived Post 01-31-2010 02:25 AM

Quote:

Originally Posted by TheRavencroft
Options > Interface Scale - Make it small then put it back to normal size. Will fix the issue.

No luck with that one...

Archived Post 01-31-2010 03:23 AM

did you try what i told ya on irc?

i had that bug in beta, i switched back and forth in the bars, used the old display mode and went back to 3 bars, i relogged, and meanwhile it started to work again =)

Archived Post 01-31-2010 03:57 AM

having modified it several times and logged in and out many times over the course of today and the weeks through beta, something should have fixed it if it wasn't a permanent bug for me. I need an actual fix rather than a gimpy method. None of these seem to be working and I'm frustrated that my second hot bar is gone.

Archived Post 01-31-2010 04:06 AM

For me, the Hud-Configuration will work (just open it, activate the bar, and close it).

Archived Post 01-31-2010 04:07 AM

Quote:

Originally Posted by Emn1ty (Post 1811435)
having modified it several times and logged in and out many times over the course of today and the weeks through beta, something should have fixed it if it wasn't a permanent bug for me. I need an actual fix rather than a gimpy method. None of these seem to be working and I'm frustrated that my second hot bar is gone.

I have seen some buggy things on the hot bar in closed and open Beta but not like that. I would submit the pix and your comments to Cryptic (bug report).


All times are GMT -7. The time now is 10:31 AM.