Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Academy (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Loading Time horrible since patch... (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=92894)

Archived Post 01-31-2010 08:39 AM

Loading Time horrible since patch...
 
I used to load another zone in 2-3sec - now it takes 40+ sec - whats up with this?

Archived Post 01-31-2010 08:46 AM

Not to jinx it, but it loads pretty fast in my end.

EDIT: I knew I shouldn't have said that, the next map I loaded took about a minute. Second one as well.

Archived Post 01-31-2010 08:52 AM

Quote:

Originally Posted by Kthang
Not to jinx it, but it loads pretty fast in my end.

EDIT: I knew I shouldn't have said that, the next map I loaded took about a minute. Second one as well.

see =) its horrible since patch

Archived Post 01-31-2010 08:53 AM

Yeah, it loads really quickly for me too. I kind of wish it didn't because I never get time to enjoy the nice concept art pictures and flavor text at the bottom..

Archived Post 01-31-2010 08:54 AM

Not that i dont totally agree with you.. but you u posted this in the wrong forum post this in the bugs one.

Archived Post 01-31-2010 09:05 AM

This is how it started for me yesterday, just before the server went down. I hope this is not the case today. I can live with one minute loadtimes as long as the server is up :)

EDIT: And now I get Server Not Responding message

Archived Post 01-31-2010 09:06 AM

looks like im stuck on laoding screen for cluster zone

Archived Post 01-31-2010 09:07 AM

aye i think the server is dieing

Archived Post 01-31-2010 09:07 AM

Quote:

Originally Posted by Kthang
This is how it started for me yesterday, just before the server went down. I hope this is not the case today. I can live with one minute loadtimes as long as the server is up :)

EDIT: And now I get Server Not Responding message

yep, server is down for me too - i disco now im waiting at the "retrieving characters"

Archived Post 01-31-2010 09:07 AM

servers are just getting busy again, loading times have been fine all day for me in the uk, I am guessing a lot of people in the USA and now getting up and logging on.

So servers are prob maxing out again..


All times are GMT -7. The time now is 07:58 AM.