Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Academy (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Attack icons missing in ground comabt (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=94308)

Archived Post 01-31-2010 03:05 PM

Attack icons missing in ground comabt
 
When I started my character, the first to slots on the icon bar there in ground combat mode were primary and secondary attack. I’m not sure what happened or what I did but now when I beam down to a planet (or enter ground mode period), those slots are empty and I have to open the skills list again and drag them back onto the bar…

…every time.

Anyone know what I did wrong? I haven’t been able to figure out what I did to lose them in the first place let alone how to fix it.

Any help would be greatly appreciated.

Archived Post 01-31-2010 03:17 PM

It randomly shuffles icons around in your power bar. The power bar can be expanded to 3 rows. If you're playing with only one row displayed, it probably moved them to the upper bar which can't been seen unless you display all 3 bars. Sometimes it also randomly changes how many bars are displayed.

There's two tiny buttons to the right of the power bar. One lets you change it from 1, 2, or 3 rows. The other displays all the icons you can place on it.

There are also tiny arrows which changes which bars are displayed. Scrolling to a different bar could also have made your icons disappear.

Archived Post 01-31-2010 03:17 PM

I'm having the same issue, reported the bug. I'd recommend you report it as well.

To fix it, hit P and drag them back to the hot bar unfortunately it's a temporary solution. You will lose them again when beam down.

Archived Post 01-31-2010 03:30 PM

Got it. Next time i'm in i'll mess around some more, at least its not game breaking - just annoying lol


All times are GMT -7. The time now is 12:05 AM.