Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Academy (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Renaming a ship a second time? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=95525)

Archived Post 01-31-2010 11:29 PM

Renaming a ship a second time?
 
I have a typo there - and now am captain of the glorious USS Wyverm.

How can I change it again without buying a new escort for 20.000 bucks?

Archived Post 02-01-2010 12:24 AM

Hit K then 'Status' , should be an option at the bottom of the page to rename ship. Can't remember if it costs anything after the first time, or if you can only do it at a starbase.

Archived Post 02-01-2010 12:45 AM

You can rename it but it really costs you. You'd be better off to live with it until you reach the next tier.

Archived Post 02-01-2010 12:58 AM

now where would I be able to do that?

It doesnt work under "Rename" - the option is greyed out (no matter if im in space or on the ground)

Archived Post 02-01-2010 01:13 AM

Click on the grayed out name and type to new one. I think it costs like 1000 merit to change it though, I messed up on Registration number and decided to leave it since it cost so much.

Archived Post 02-01-2010 01:19 AM

1000 merits? THATS a lot. 1000 credits - now I would pay that... but IŽll look into it, thanks :)

Archived Post 02-01-2010 01:21 AM

Yeah, I would have paid 1000 credits. I have around 40,000 and just dinged level 13 tonight. 1000 Merit is all I have right now though due to buying new skills for boffs.

Archived Post 02-01-2010 10:01 AM

We should have an 'OOOOPS' ship name thread.

Lt. Cdr Git of the U.S.S. Rebublic reporting.

Archived Post 02-01-2010 10:15 AM

Quote:

Originally Posted by Gitt
We should have an 'OOOOPS' ship name thread.

Lt. Cdr Git of the U.S.S. Rebublic reporting.

How do you oops across the keyboard?
I'd understand the U.S.S. Reoublic or something.

Archived Post 02-05-2010 08:13 PM

It is greyed out for me as well. I've read that is costs 3000 merits to rename. Is this true or it is 1000?


All times are GMT -7. The time now is 07:20 AM.