Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Academy (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   bridge officer rewrds/store broken ? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=95681)

Archived Post 02-01-2010 03:37 AM

Mod-Please delete
 
none of my bridge officers either reward or bought are listing on my crew?
am i missing something?

ahh spotted a thread on same ..please delete psot

Archived Post 02-01-2010 03:39 AM

Quote:

Originally Posted by xceptionzero (Post 1843873)
none of my bridge officers either reward or bought are listing on my crew?
am i missing something?


Check the "applications" under your "K" button. They seem to appear there.

Archived Post 02-01-2010 04:31 AM

There is a widespread bug about quest reward item in general and especially Bridge Officers. Be sure to check if you actually received quest reward.

Archived Post 02-01-2010 04:34 AM

I have the same problem, i posted here:

http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=95623


I think i have done everything but the officers don't appear.

Its a BUG?

Archived Post 02-01-2010 05:20 AM

yes they are broken there is talk of this in the bugs section too.

Archived Post 02-01-2010 05:22 AM

I've had 3 officers lost in transport. A GM tells me that they cannot be saved. I've marked in their files as KIA.

Archived Post 02-01-2010 05:35 AM

Yeah, 3 out of 4 of my BO quest rewards are sucking vacuum.

Archived Post 02-01-2010 06:05 AM

Once again, a young officer has been lost. A promising Ferengi Engineer Ensign scattered to the stars before he could even accept his first assignment.

I'm getting really bloody sick of losing my officers!


All times are GMT -7. The time now is 06:37 PM.