Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Foundry for Star Trek Online - Bug Reports (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=212)
-   -   Publish Failed (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=975621)

thay8472 01-05-2014 03:48 PM

Publish Failed
 
(ST-HGA6BDJW6) - failed to publish several times now.

Not sure what's causing it.

thegreendragoon1 01-05-2014 09:51 PM

I did a test publish of MIDAS Part 2 today with no issues, so it isn't universal.

stoutes 01-06-2014 01:31 AM

This happened to someone in our chat channel as well... Don't exactly know if that was fixed already, but I would like to know which prefab costumes you might have used.

There was talk about a certain costume which crashed the foundry (again).

curedmen 01-06-2014 03:10 AM

Quote:

Originally Posted by thay8472 (Post 14365661)
(ST-HGA6BDJW6) - failed to publish several times now.

Not sure what's causing it.

http://www.youtube.com/watch?v=zdCUpiI1MSA

thay8472 01-06-2014 11:08 AM

Quote:

Originally Posted by curedmen (Post 14370971)

http://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

crypticfrost 01-06-2014 12:10 PM

Is this issue still occurring?

thay8472 01-06-2014 02:44 PM

Quote:

Originally Posted by crypticfrost (Post 14375751)
Is this issue still occurring?

Aye. It failed when I got in from work. I'm trying again now.

markhawkman 01-06-2014 07:05 PM

Well, I just tried a test publish(Adwaita Incursion), and got nothing. It sat there for around 14 minutes then I got a mail saying publish succeeded.... but I can't find it in game.

crypticfrost 01-07-2014 10:02 AM

Thanks for the reports. I'm investigating.

markhawkman 01-10-2014 05:44 PM

Well I found my problem. New missions (less than 5 plays) no longer show up in the main search box at all. To search for the you have to search for them by name in the tab for new missions, since you can't search the new tab by author.


All times are GMT -7. The time now is 01:01 PM.