Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   The Academy (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=127)
-   -   How do I assign Bridge Officers to availabe slots? (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=98096)

Archived Post 02-02-2010 08:11 AM

How do I assign Bridge Officers to availabe slots?
 
I have 2 available BO's but have no Idea how to assign them in their respective slots. At first I thought I needed a console for that position but since have found out that even after putting in a console, I still can't assign my BO's to their slots.

Archived Post 02-02-2010 08:12 AM

Click on them and say join.

you may need to right click on them tho. i'm just waking up so i am a little bit dazed and confused.

Archived Post 02-02-2010 08:19 AM

Thx.
 
Tried dragging them over everything ***EXCEPT*** right click!! Worked like a charm

Archived Post 02-02-2010 08:39 AM

Go to the status option i think it's called and right click on their icon on the right side and click on comission.


All times are GMT -7. The time now is 07:22 AM.