Star Trek Online

Star Trek Online (http://sto-forum.perfectworld.com/index.php)
-   Star Trek Online General Discussion (http://sto-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=128)
-   -   Collector's Edition Uniform question.. (http://sto-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=99456)

Archived Post 02-02-2010 06:02 PM

Collector's Edition Uniform question..
 
Can you not give the bonus uniforms to bridge officers? I'm trying and it's not allowing me to select TNG and DS9 uniforms for my BO's :confused:

Archived Post 02-02-2010 06:06 PM

Seems to be a common bug affecting a lot of folks right now. Or...at least I'm hoping it's just a bug :(

Archived Post 02-02-2010 06:07 PM

So am I.

I want everyone matching, or it doesnt feel like uniforms lol

Archived Post 02-02-2010 06:27 PM

Quote:

Originally Posted by AgentNeo
So am I.

I want everyone matching, or it doesnt feel like uniforms lol

Exactly. I was hoping I could give my entire crew the TNG look, it's my favorite uniform of the set. :(

Archived Post 02-02-2010 06:30 PM

I had everyone in my bridge in matching TNG Movie uniforms myself. Very close to the matching White ones Dress uniforms from the beginning of Insurrection. Looked sharp.

That went right out the window though soon as I started putting armor on though. Wish we could pick what they wear on the outside!

Archived Post 02-02-2010 06:32 PM

Quote:

Originally Posted by AgentNeo
So am I.

I want everyone matching, or it doesnt feel like uniforms lol

yup same here. I had matching uniforms, then I got the WoK uni and really like it, just want to be able to use it on all my BOffs, though atleast all of their uniforms match

Archived Post 02-02-2010 06:34 PM

can't access the uniforms at all
 
I bought collectors editon and can't access either the uniform or constituion class ship.

Archived Post 02-02-2010 06:35 PM

Quote:

Originally Posted by Sorbek (Post 1885461)
That went right out the window though soon as I started putting armor on though. Wish we could pick what they wear on the outside!

Just right click their armor icon in the inventory screen and select the Hide from Uniform display. That way your officers will display the base uniform that you selected for them. This also works for removing kits from showing on yourself.

Archived Post 02-02-2010 06:37 PM

Check the Dev tracker guys. Adresses this issue.

Archived Post 02-02-2010 06:41 PM

I just want to report in. I'm having this problem too. It's also happening with my Wrath of Khan uniforms. Please fix soon, Cryptic. Please? *puppy eyes*


All times are GMT -7. The time now is 04:09 PM.