View Single Post
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 62
# 473 rubberbanding
10-15-2013, 11:29 AM
Over the past month lag and rubberbanding has gotten steadily worse for me, to the point where I generally can't pvp. I ran the tests outlined by the OP and these were my results, which I certainly have no idea how to interpret.

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 * * * Request timed out.
3 10 ms 9 ms 11 ms ten0-7-0-0.ORLD23-ser2.bhn.net [72.31.194.42]
4 10 ms 11 ms 11 ms ten0-1-0-7.orld31-car2.bhn.net [97.69.194.196]
5 27 ms 23 ms 22 ms ten0-4-0-6.orld71-car2.bhn.net [71.44.61.22]
6 13 ms 15 ms 15 ms 72-31-193-191.net.bhntampa.com [72.31.193.191]
7 19 ms 19 ms 15 ms 10.bu-ether15.orldfljo00w-bcr00.tbone.rr.com [66
.109.6.98]
8 25 ms 23 ms 23 ms bu-ether18.atlngamq47w-bcr01.tbone.rr.com [66.10
9.1.72]
9 23 ms 23 ms 24 ms 107.14.19.13
10 93 ms 93 ms 88 ms te0-0-0-10.ccr21.atl02.atlas.cogentco.com [154.5
4.12.109]
11 92 ms 91 ms 94 ms be2050.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.0.
165]
12 96 ms 103 ms 98 ms be2170.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54.31
.106]
13 104 ms 103 ms 102 ms be2148.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54.31
.118]
14 109 ms 107 ms 108 ms be2097.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.30
.118]
15 127 ms 110 ms 108 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
16 116 ms 111 ms 110 ms 38.111.40.114
17 108 ms 108 ms 106 ms 208.95.185.41

Trace complete.


contacting nettest server..
Local IP: 142.197.65.31
Ping: 130.5 msec
Port: 80: 33 KB/sec 4 KB/sec 52 KB/sec 500
Port: 80: 33 KB/sec 3 KB/sec 51 KB/sec 500
Port: 443: 25 KB/sec 3 KB/sec 35 KB/sec 500
Port: 443: 32 KB/sec 4 KB/sec 49 KB/sec 500
Port: 7255: 28 KB/sec 3 KB/sec 43 KB/sec 500
Port: 7255: timed out
Port: 7003: 37 KB/sec 4 KB/sec 60 KB/sec 500
Port: 7003: 40 KB/sec 3 KB/sec 55 KB/sec 500
Port: 7202: 24 KB/sec 3 KB/sec 38 KB/sec 500
Port: 7202: 28 KB/sec 2 KB/sec 32 KB/sec 500
Port: 7499: 43 KB/sec 2 KB/sec 49 KB/sec 500
Port: 7499: 28 KB/sec 2 KB/sec 34 KB/sec 500
Port: 80: 25 KB/sec 3 KB/sec 47 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 1 KB/sec Recv: 10 KB/sec
hit return to exit


My ISP is Brighthouse/Roadrunner in the central Florida USA area. I'm curious what I can do to fix my issue