View Single Post
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I keep losing connection to the server, I've had this problem before, about a year ago and a patch fixed it. I don't know what has changed, none of the other games and services I use on my computer seem to be having connection issues.

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 16 ms 13 ms 13 ms 75-121-32-1.dyn.centurytel.net [75.121.32.1]
2 12 ms 14 ms 12 ms j1-rt-ge-0-0-0.bran.centurytel.net [209.206.152.68]
3 23 ms 22 ms 22 ms bb-mrghmoqa-jx9-02-ae4-0.core.centurytel.net [208.110.249.170]
4 20 ms 19 ms 22 ms bb-mrghmoqa-jx9-01-ae0.core.centurytel.net [206.51.69.1]
5 34 ms 32 ms 31 ms bb-mrghmoqa-jx9-02-ae0.core.centurytel.net [206.51.69.2]
6 31 ms 27 ms 27 ms bb-chcgilwu-jx9-02-ae8-0.core.centurytel.net [204.9.121.190]
7 71 ms 29 ms 29 ms cer-edge-17.inet.qwest.net [65.113.255.241]
8 65 ms 30 ms 28 ms chp-brdr-04.inet.qwest.net [67.14.8.234]
9 29 ms 32 ms 32 ms te0-3-0-7.ccr22.ord03.atlas.cogentco.com [154.54.11.45]
10 32 ms 32 ms 32 ms te0-4-0-1.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54.25.65]
11 54 ms 54 ms 54 ms te0-4-0-6.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.45.218]
12 48 ms 54 ms 52 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.254]
13 57 ms 57 ms 52 ms 38.111.40.114
14 54 ms 56 ms 57 ms 208.95.185.41

Trace complete.

I just ran the nettest and seem to be hung up on port #7255, what do I do?