View Single Post
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 122
02-04-2012, 06:05 PM
I haven't been able to play as of a week ago due to "Server Not Responding" followed by a disconnect.

Tracert:
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms ************
2 9 ms 47 ms 11 ms 73.3.64.1
3 9 ms 15 ms 8 ms te-9-1-ur01.nlittlerock.ar.lrock.comcast.net [68
.85.132.13]
4 9 ms 10 ms 11 ms te-9-1-ar02.littlerock.ar.lrock.comcast.net [68.
87.223.173]
5 23 ms 17 ms 19 ms te-1-4-0-4-cr01.dallas.tx.ibone.comcast.net [68.
86.91.41]
6 21 ms 20 ms 23 ms pos-0-0-0-0-pe01.1950stemmons.tx.ibone.comcast.n
et [68.86.86.90]
7 152 ms 237 ms 207 ms as174-pe01.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net [75
.149.230.150]
8 19 ms 38 ms 19 ms te0-1-0-3.ccr21.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54
.7.37]
9 27 ms 26 ms 41 ms te0-2-0-3.ccr21.mci01.atlas.cogentco.com [154.54
.5.170]
10 42 ms 53 ms 49 ms te0-2-0-3.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.7.186]
11 59 ms 56 ms 56 ms te0-4-0-6.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.218]
12 56 ms 55 ms 58 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
13 60 ms 70 ms 91 ms 38.111.40.114
14 61 ms 74 ms 57 ms 208.95.185.41

Trace complete.

Nettest:
Ping: 61.3 msec
Port: 80: 715 KB/sec 23 KB/sec 755 KB/sec 500
Port: 80: 707 KB/sec 24 KB/sec 748 KB/sec 500
Port: 443: 684 KB/sec 22 KB/sec 721 KB/sec 500
Port: 443: 700 KB/sec 23 KB/sec 741 KB/sec 500
Port: 7255: 721 KB/sec 24 KB/sec 761 KB/sec 500
Port: 7255: 663 KB/sec 22 KB/sec 703 KB/sec 500
Port: 7003: 690 KB/sec 23 KB/sec 727 KB/sec 500
Port: 7003: 713 KB/sec 24 KB/sec 751 KB/sec 500
Port: 7202: 738 KB/sec 24 KB/sec 776 KB/sec 500
Port: 7202: 715 KB/sec 23 KB/sec 752 KB/sec 500
Port: 7499: 736 KB/sec 24 KB/sec 775 KB/sec 500
Port: 7499: 733 KB/sec 24 KB/sec 773 KB/sec 500
Port: 80: 692 KB/sec 23 KB/sec 729 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec

My ISP is Comcast and I live in Arkansas, US. None of my other online games do this.