View Single Post
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 56
05-12-2012, 07:27 PM
Quote:
Originally Posted by Hravik
Did you not notice my post was from another thread that got kludged into this thread that I didn't even know existed? Seriously, if you're going to call someone out for ignoring you, at least make sure you have the particulars straight first.

Speaking of particulars, adjusting settings, as has been pointed out by several people several times, does not work.
Quote:
Originally Posted by Tumerboy View Post
Did all of you ignore what I had posted directly above you? We are in the process of fixing things. I'm sorry that it's ugly, but you can adjust your settings to hide it for now, and fixes are coming in S6.




I know I did the TOS bridge sets, Drozana in the past, the Klingon Ship set, and Qonos. I think the present day Drozana uses the Klingon ship set correct? If so, it should also be fixed (as would be anything that uses that set) If not, then I may have missed it.

Any help you want to provide would be appreciated. I'm positive we won't have everything found/fixed in S6, but we'll do our best to hit everything we can.
Quote:
Originally Posted by Tumerboy View Post
Apologies, I had no idea a thread had been merged.

I was just like, "Wha?! I JUST said we were fixing these!"

Anyway, many people have reported that turning your lighting quality down will also hide the issue, hence my statement that adjusting settings can help.

Again, I'm sorry that this is going on, but we ARE working on fixing them, and you should see many fixes in S6.

Anyway, I apologize for jumping the gun on that, I didn't mean to be cranky.

Ok I propose something off topic to fix this particular issue. It seems that when bran or another forum mod merges threads they don't post a reply to let us know they did and some of us don't notice the merge and things get confused. I propose that they start putting a post at after the last post in the thread that says this topic has merged with XXX and YYY.