View Single Post
Banned
Join Date: Jun 2012
Posts: 80
# 8
06-21-2012, 07:44 AM
Having absolutely horrible latency issues that I have NEVER had before.

ISP: Telia

Tracert results:

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Mark>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms READYSHARE [192.168.1.1]
2 6 ms 6 ms 6 ms gw3-no20.tbcn.telia.com [81.232.126.1]
3 16 ms 16 ms 16 ms kbn-b3-link.telia.net [213.155.133.252]
4 16 ms 16 ms 16 ms kbn-bb2-link.telia.net [80.91.254.222]
5 17 ms 16 ms 16 ms kbn-b3-link.telia.net [80.91.246.255]
6 32 ms 32 ms 32 ms te4-7.ccr01.cph01.atlas.cogentco.com [130.117.14
.33]
7 33 ms 33 ms 33 ms te0-3-0-2.ccr21.ham01.atlas.cogentco.com [130.11
7.2.149]
8 31 ms 31 ms 31 ms te0-0-0-3.mpd21.ams03.atlas.cogentco.com [130.11
7.50.57]
9 41 ms 42 ms * te0-0-0-2.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.37.70]
10 110 ms 111 ms 111 ms te0-0-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.31.169]
11 116 ms 212 ms 224 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
12 121 ms 111 ms 122 ms 38.111.40.114
13 110 ms 110 ms 110 ms 208.95.185.41

Trace complete.

Nettest results:

contacting nettest server..
Local IP: 81.234.250.200
Ping: 125.1 msec
Port: 80: 121 KB/sec 8 KB/sec 130 KB/sec 500
Port: 80: 131 KB/sec 9 KB/sec 146 KB/sec 500
Port: 443: 285 KB/sec 16 KB/sec 305 KB/sec 500
Port: 443: 396 KB/sec 21 KB/sec 421 KB/sec 500
Port: 7255: 478 KB/sec 20 KB/sec 507 KB/sec 500
Port: 7255: 460 KB/sec 19 KB/sec 488 KB/sec 500
Port: 7003: 383 KB/sec 17 KB/sec 405 KB/sec 500
Port: 7003: 393 KB/sec 16 KB/sec 418 KB/sec 500
Port: 7202: 235 KB/sec 11 KB/sec 250 KB/sec 500
Port: 7202: 474 KB/sec 20 KB/sec 503 KB/sec 500
Port: 7499: 474 KB/sec 19 KB/sec 503 KB/sec 500
Port: 7499: 474 KB/sec 19 KB/sec 504 KB/sec 500
Port: 80: 478 KB/sec 20 KB/sec 507 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

STO has become completely unplayable for me now.
I can't log into a single character without being completely stuck and unable to chat. :frown: