View Single Post
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 24
# 188
07-27-2012, 09:34 AM
Been getting "Serving is not responding" messages all last night and today, can't even play. I got a lot last weekend, too. Seems to happen a lot after they patch something and we have to DL the patch. My guess is the server is being overloaded. *EDIT* FYI, this is with Cfosspeed running and with STO having high priority. My internet is ATT U-Verse 24Mb, I never see issues in other games or downloads.


Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms 1 ms homeportal [192.168.1.254]
2 25 ms 24 ms 24 ms 99-29-20-2.lightspeed.cicril.sbcglobal.net [99.2
9.20.2]
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 25 ms 25 ms 24 ms 12.83.43.17
7 25 ms 24 ms 25 ms cgcil03jt.ip.att.net [12.122.84.53]
8 26 ms 25 ms 26 ms te0-2-0-2.ccr22.ord03.atlas.cogentco.com [154.54
.12.85]
9 26 ms 25 ms 26 ms te0-3-0-0.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.5.25]
10 52 ms 49 ms 50 ms te0-2-0-2.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.43.194]
11 51 ms 57 ms 52 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
12 58 ms 53 ms 53 ms 38.111.40.114
13 51 ms 52 ms 51 ms 208.95.185.41

Trace complete.



contacting nettest server..
Local IP: 99.29.22.15
Ping: 50.9 msec
Port: 80: 304 KB/sec 11 KB/sec 321 KB/sec 500
Port: 80: 483 KB/sec 24 KB/sec 540 KB/sec 500
Port: 443: 196 KB/sec 8 KB/sec 208 KB/sec 500
Port: 443: 819 KB/sec 30 KB/sec 865 KB/sec 500
Port: 7255: 1002 KB/sec 37 KB/sec 1059 KB/sec 500
Port: 7255: 232 KB/sec 10 KB/sec 245 KB/sec 500
Port: 7003: 487 KB/sec 22 KB/sec 513 KB/sec 500
Port: 7003: 356 KB/sec 17 KB/sec 397 KB/sec 500
Port: 7202: 76 KB/sec 3 KB/sec 82 KB/sec 500
Port: 7202: 221 KB/sec 9 KB/sec 244 KB/sec 500
Port: 7499: 371 KB/sec 18 KB/sec 417 KB/sec 500
Port: 7499: 854 KB/sec 32 KB/sec 902 KB/sec 500
Port: 80: 1093 KB/sec 40 KB/sec 1154 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 1 KB/sec