View Single Post
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 293
# 205
08-25-2012, 09:27 AM
Connectivity problems started with latest patch. Have reinstalled client, reset network equipment (all my machine IP's etc. are always manually set), verified all drivers and firmware, disabled A/V, tried with US/EU proxy, force verify and other launcher options, minimal graphic settings. I am certain my PC isn't the problem as evidenced below, which is a typical result each time I run these.


I will check back here as even if I check to be notified by email I never get any when there is a reply on this forum. (Broken? Why am I not surprised)




TRACERT
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms homeportal [192.168.1.254]
2 28 ms 24 ms 23 ms 108-72-196-2.lightspeed.wepbfl.sbcglobal.net [10
8.72.196.2]
3 35 ms 27 ms 28 ms 99.128.141.32
4 * * * Request timed out.
5 * * 90 ms 99.128.141.8
6 85 ms 75 ms 63 ms 70.159.201.246
7 132 ms 118 ms 71 ms 12.81.8.88
8 128 ms 110 ms 142 ms 12.81.8.63
9 34 ms 191 ms 188 ms 74.175.192.166
10 169 ms 214 ms 187 ms cr81.fldfl.ip.att.net [12.122.106.94]
11 215 ms 200 ms 219 ms cr2.ormfl.ip.att.net [12.122.1.45]
12 222 ms 203 ms 195 ms cr1.attga.ip.att.net [12.122.5.142]
13 337 ms 248 ms 210 ms attga02jt.ip.att.net [12.123.22.25]
14 362 ms 213 ms 422 ms te2-5.ccr01.atl02.atlas.cogentco.com [154.54.10.
69]
15 249 ms 228 ms 70 ms te0-3-0-3.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54
.83.181]
16 259 ms 274 ms 242 ms te0-1-0-6.ccr21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54
.24.153]
17 186 ms 64 ms 242 ms te0-1-0-3.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54
.5.245]
18 295 ms 269 ms 284 ms te0-0-0-1.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.25.114]
19 300 ms 108 ms 281 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
20 104 ms 215 ms 323 ms 38.111.40.114
21 337 ms 315 ms 335 ms 208.95.185.41

Trace complete.

------------------------
NETTEST
contacting nettest server..
Local IP: 108.72.197.51
Ping: 107.2 msec
Port: 80: 87 KB/sec 179 KB/sec 105 KB/sec 500
Port: 80: 79 KB/sec 184 KB/sec 106 KB/sec 500
Port: 443: 127 KB/sec 188 KB/sec 165 KB/sec 500
Port: 443: 131 KB/sec 179 KB/sec 165 KB/sec 500
Port: 7255: 240 KB/sec 179 KB/sec 294 KB/sec 500
Port: 7255: 76 KB/sec 185 KB/sec 93 KB/sec 500
Port: 7003: 44 KB/sec 176 KB/sec 59 KB/sec 500
Port: 7003: 155 KB/sec 177 KB/sec 204 KB/sec 500
Port: 7202: 282 KB/sec 114 KB/sec 328 KB/sec 500
Port: 7202: 182 KB/sec 131 KB/sec 216 KB/sec 500
Port: 7499: 189 KB/sec 123 KB/sec 211 KB/sec 500
Port: 7499: 115 KB/sec 123 KB/sec 138 KB/sec 500
Port: 80: 57 KB/sec 142 KB/sec 73 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 150 KB/sec Recv: 15 KB/sec
--------------------------------------------------------------------------

TIA for any advice on resolving a dead game.
"There's coffee in that nebula!" -- Janeway (The Cloud)
| 44th Assault Squadron [Kdf] | 44th Fleet [Fed] | Startrek.44thfleet.com |

Last edited by defcon1776; 08-25-2012 at 09:36 AM. Reason: hard wired connection, not wireless