View Single Post
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 152
# 65
10-01-2012, 12:02 AM
Quote:
Originally Posted by jaywest21 View Post
My problem is that I kept getting the "Oops! No executables found" message whenever I installed Wineskin and selected an executable file.

It keeps telling me to make sure I installed it in the C: drive. I don't even know what that means. I don't even know how to check and find out how to install it in any specific location. I know there's a C drive in the STO app, so I moved it into there, and that didn't work either. None of this was ever an issue on older versions of STO UMV.

I have the latest versions of everything; Wineskin 2.5.8 and STO UMV 1.5.1, and the correct .exe file, but it simply won't work no matter what I do. If I click on the Star Trek Online icon, nothing happens (it used to just launch right into the login screen on the game).

Now it's not even giving me the "Oops" anymore; when I click on Wineskin, it's just saying "Wineskin is busy" and hangs there and doesn't do anything else. I don't know what else to do; is there anything I need to do differently?
what exactly are your trying to do? Install the program, or its already installed and you want to run it? Your using the Installer to select an exe if your getting that error message... which doesn't let you do anything but run an installer... you need to go in Advanced to select an EXE for it to run.

What exe file are you trying to run?

If Wineskin is not able to initialize for some reason and gets stick on busy, then something is seriously screwed up in the wrapper and you should probably start with a clean one. If you have the game installed already in an old wrapper, you should just move it over into the new one and not trying to do anything with Installation.