View Single Post
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,858
# 8
12-29-2012, 05:10 PM
Quote:
Originally Posted by zauldjamin View Post
I'm beeing randomly kicked off the server, have no problems logging in though. This started today saturday 29th. Played all night yesterday with no problems what so ever and usualy have a very stable game. I've run those two test we are asked to run and even tried to renew the ip wich you also suggest.

Tracer test
...
1 10 ms 1 ms <1 ms sagembox.home [192.168.1.1]
2 20 ms 17 ms 18 ms ge-1-2-0-1103.espnqu1.dk.ip.tdc.net [87.60.64.33
]
3 18 ms 18 ms 19 ms ae1-0.alb2nqp7.dk.ip.tdc.net [83.88.21.83]
4 61 ms 214 ms 203 ms te1-4.ccr01.cph01.atlas.cogentco.com [130.117.15
.9]
5 24 ms 24 ms 24 ms te0-1-0-2.ccr21.ham01.atlas.cogentco.com [154.54
.72.210]
6 47 ms 53 ms 52 ms te0-4-0-4.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com [154.54
.60.173]
7 47 ms 42 ms 47 ms te0-2-0-2.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.37.86]
8 134 ms 133 ms 128 ms te0-4-0-2.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.197]
9 128 ms 132 ms 129 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]

10 129 ms 140 ms 128 ms 38.111.40.114
11 128 ms 131 ms 132 ms 208.95.185.41
This is a on-going issue with the Cogent Communication Hub located in Boston. Take a look at this on-going thread in the PWE Tech Support Forum for the latest information concerning this issue...

http://techsupport.perfectworld.com/...ead.php?t=4181

Also, have you tried the use of the US Proxy setting in the Launcher? Some users have found it useful as a temporary fix for this issue...