View Single Post
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
# 288
01-15-2013, 12:40 PM
been having dc issues server not responding for the last 10 days any ideas
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 26 ms 22 ms 23 ms 217.47.107.122
3 44 ms 22 ms 23 ms 217.47.107.161
4 53 ms 29 ms 29 ms 213.1.69.122
5 29 ms 29 ms 30 ms 217.41.169.239
6 30 ms 28 ms 32 ms 217.41.169.109
7 55 ms 29 ms 78 ms 109.159.251.209
8 69 ms 40 ms 39 ms core1-te0-13-0-2.ilford.ukcore.bt.net [109.159.2
51.137]
9 104 ms 33 ms 41 ms core1-pos9-1.telehouse.ukcore.bt.net [194.74.65.
114]
10 36 ms 97 ms 35 ms 166-49-211-157.eu.bt.net [166.49.211.157]
11 38 ms 37 ms 88 ms t2a1-ge7-0-0.uk-lon1.eu.bt.net [166.49.135.49]
12 113 ms 39 ms 38 ms te0-7-0-3.ccr21.lon01.atlas.cogentco.com [130.11
7.14.49]
13 38 ms 73 ms 88 ms te0-4-0-5.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [154.54
.72.186]
14 136 ms 112 ms 111 ms te0-1-0-4.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.1.93]
15 112 ms 114 ms 110 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
16 113 ms 108 ms 179 ms 38.111.40.114
17 168 ms 122 ms 194 ms 208.95.185.41
unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 81.158.191.239
Ping: 187.5 msec
Port: 80: 263 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 284 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 261 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 195 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 205 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 186 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 202 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 158 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 380 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 231 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 291 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 148 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 233 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
hope this helps