View Single Post
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
# 332 I am also having lag issues
01-30-2013, 07:38 AM
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 32 ms 26 ms 24 ms 76.120.64.1
3 9 ms 8 ms 10 ms te-8-2-ur02.boulder.co.denver.comcast.net [68.85
.107.109]
4 19 ms 19 ms 21 ms te-0-10-0-10-ar02.aurora.co.denver.comcast.net [
68.86.179.97]
5 15 ms 21 ms 21 ms he-3-9-0-0-cr01.denver.co.ibone.comcast.net [68.
86.92.21]
6 10 ms 12 ms 13 ms te3-5.ccr01.den03.atlas.cogentco.com [154.54.10.
33]
7 164 ms 212 ms 15 ms te8-3.ccr01.den01.atlas.cogentco.com [154.54.83.
29]
8 30 ms 29 ms 30 ms te0-3-0-7.mpd21.mci01.atlas.cogentco.com [154.54
.87.90]
9 36 ms 35 ms 35 ms te0-3-0-7.mpd21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.84.82]
10 64 ms 64 ms 65 ms te0-7-0-2.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.28.114]
11 66 ms 65 ms 64 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
134]
12 69 ms 68 ms 65 ms 38.111.40.114
13 64 ms 64 ms 64 ms 208.95.185.41

Trace complete.

contacting nettest server..
Local IP: 76.120.65.203
Ping: 66.7 msec
Port: 80: 702 KB/sec 21 KB/sec 740 KB/sec 500
Port: 80: 580 KB/sec 16 KB/sec 616 KB/sec 500
Port: 443: 679 KB/sec 22 KB/sec 720 KB/sec 500
Port: 443: 672 KB/sec 20 KB/sec 714 KB/sec 500
Port: 7255: 733 KB/sec 22 KB/sec 774 KB/sec 500
Port: 7255: 688 KB/sec 18 KB/sec 726 KB/sec 500
Port: 7003: 676 KB/sec 18 KB/sec 719 KB/sec 500
Port: 7003: 593 KB/sec 17 KB/sec 628 KB/sec 500
Port: 7202: 704 KB/sec 22 KB/sec 746 KB/sec 500
Port: 7202: 712 KB/sec 20 KB/sec 759 KB/sec 500
Port: 7499:


Good or Bad? Please fix. Its Comcast 25mps internet. Not sure why I would have lag.

Last edited by deftones209; 01-30-2013 at 07:44 AM.