View Single Post
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 418
# 381
03-29-2013, 09:13 PM
Connection issues have gotten worse the last 2 weeks. Disconnects 5 times in 10 minutes. I'm in Idaho using Cable One as my ISP. It's a 50mbps down/2.0mbps up connection. Typically tests at 45mbps down/2.5mbps up.


Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] over a maximum of 30 hops:

1 5 ms 8 ms 7 ms xxx.xxx.xxx.xxx
2 7 ms 8 ms 7 ms 192.168.34.65
3 37 ms 36 ms 35 ms 192.168.102.81
4 67 ms 51 ms 51 ms xe-5-0-1.bar1.Phoenix1.Level3.net [4.28.80.53]
5 50 ms 50 ms 59 ms ae-0-11.bar2.Phoenix1.Level3.net [4.69.148.114]
6 50 ms 49 ms 57 ms ae-4-4.ebr2.LosAngeles1.Level3.net [4.69.133.38]
7 52 ms 50 ms 52 ms ae-92-92.csw4.LosAngeles1.Level3.net [4.69.137.30]
8 78 ms 53 ms 51 ms ae-4-90.edge1.LosAngeles6.Level3.net [4.69.144.208]
9 50 ms 52 ms 54 ms te0-0-0-3.ccr21.lax04.atlas.cogentco.com [154.54.13.145]
10 51 ms 57 ms 52 ms te0-3-0-7.mpd21.lax01.atlas.cogentco.com [154.54.43.253]
11 77 ms 84 ms 79 ms te0-1-0-3.mpd21.iah01.atlas.cogentco.com [154.54.44.245]
12 92 ms 92 ms 99 ms te0-1-0-6.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.29.5]
13 110 ms 102 ms 101 ms te0-1-0-6.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54.1.226]
14 107 ms 107 ms 114 ms te0-0-0-2.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [66.28.4.125]
15 112 ms 114 ms 113 ms te0-6-0-0.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.0.29]
16 124 ms 112 ms 114 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.134]
17 124 ms 112 ms 120 ms 38.111.40.114
18 126 ms 113 ms 119 ms 208.95.185.41

Trace complete.

contacting nettest server..
Local IP: xxx.xxx.xxx.xxx
Ping: 115.4 msec
Port: 80: 531 KB/sec 21 KB/sec 569 KB/sec 500
Port: 80: 518 KB/sec 18 KB/sec 552 KB/sec 500
Port: 443: 529 KB/sec 18 KB/sec 562 KB/sec 500
Port: 443: 616 KB/sec 22 KB/sec 657 KB/sec 500
Port: 7255: 457 KB/sec 16 KB/sec 486 KB/sec 500
Port: 7255: 529 KB/sec 18 KB/sec 563 KB/sec 500
Port: 7003: 524 KB/sec 18 KB/sec 558 KB/sec 500
Port: 7003: 428 KB/sec 15 KB/sec 462 KB/sec 500
Port: 7202: 458 KB/sec 16 KB/sec 487 KB/sec 500
Port: 7202: 566 KB/sec 21 KB/sec 601 KB/sec 500
Port: 7499: 481 KB/sec 18 KB/sec 511 KB/sec 500
Port: 7499: 577 KB/sec 19 KB/sec 611 KB/sec 500
Port: 80: 527 KB/sec 19 KB/sec 560 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 3 KB/sec Recv: 5 KB/sec

The game is nearly unplayable. Most especially late at nite to early morning hours oddly. I usually just give up and watch TV. And i'm paying $15 a month for this frustration? I do not have any issues playing other games. Actually I take that back. Was having issues playing Neverwinter last weekend. Kind of expected that though.

Last edited by dragonsbite; 04-03-2013 at 04:39 AM.