View Single Post
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 125
# 386
04-03-2013, 03:54 PM
I did not have problems before but since about 2 weeks the game is unplayable with the lag I keep experiencing.
When I move there is extreme rubberbanding. Yesterday it took me 10 minutes to get from the shipyard to the bank on ESD. When I move something from my inventory to the ship it takes several seconds until the item changes. Any group content is just impossible to play.

I tried to flush dns, renew ip adress, restart router and pc.

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 7 ms 2 ms 192.168.1.1
2 11 ms 11 ms 10 ms 62.47.95.239
3 11 ms 13 ms 10 ms 172.19.91.241
4 17 ms 15 ms 14 ms 195.3.68.105
5 15 ms 15 ms 15 ms 195.3.70.186
6 17 ms 15 ms 15 ms win-b4-link.telia.net [80.239.160.201]
7 15 ms 15 ms 16 ms win-bb2-link.telia.net [80.91.247.0]
8 29 ms 28 ms 28 ms ffm-bb2-link.telia.net [213.155.133.54]
9 35 ms 28 ms 37 ms ffm-b12-link.telia.net [213.155.132.211]
10 30 ms 29 ms 30 ms cogent-ic-140549-ffm-b12.c.telia.net [213.248.92
.142]
11 48 ms 45 ms 45 ms te0-3-0-2.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com [154.54
.39.177]
12 45 ms 45 ms 45 ms te0-3-0-7.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.37.98]
13 152 ms 127 ms 119 ms te0-5-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.193]
14 113 ms 116 ms 113 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
134]
15 129 ms 123 ms 122 ms 38.111.40.114
16 132 ms 113 ms 119 ms 208.95.185.41

Trace complete.