View Single Post
Ensign
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Hi. I was wondering if you might be able to help with my consistent lag and/or server unresponsive issues I've gotten over the last week.

Here's my info:

Tracert:
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 * * * Request timed out.
3 9 ms 11 ms 9 ms xe-10-0-0-32767-sur01.y2cartersvil.ga.atlanta.co
mcast.net [68.85.232.169]
4 132 ms 74 ms 36 ms xe-8-0-1-0-ar01.b0atlanta.ga.atlanta.comcast.net
[68.85.232.49]
5 18 ms 11 ms 22 ms pos-5-10-0-0-cr01.56marietta.ga.ibone.comcast.ne
t [68.86.93.201]
6 14 ms 14 ms 11 ms pos-0-2-0-0-pe01.56marietta.ga.ibone.comcast.net
[68.86.86.166]
7 214 ms 96 ms 24 ms te4-2.ccr01.atl02.atlas.cogentco.com [154.54.10.
233]
8 25 ms 23 ms 23 ms te0-3-0-3.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54
.83.181]
9 23 ms 23 ms 24 ms te0-0-0-7.ccr21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54
.28.213]
10 42 ms 40 ms 40 ms te0-7-0-2.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54
.25.237]
11 45 ms 45 ms 45 ms te0-6-0-1.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.50]
12 45 ms 44 ms 45 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
134]
13 46 ms 53 ms 53 ms 38.111.40.114
14 44 ms 45 ms 45 ms 208.95.185.41

Trace complete.


Nettest
contacting nettest server..
Local IP: 24.99.194.200
Ping: 44.1 msec
Port: 80: 597 KB/sec 19 KB/sec 627 KB/sec 500
Port: 80: 582 KB/sec 28 KB/sec 615 KB/sec 500
Port: 443: 553 KB/sec 15 KB/sec 588 KB/sec 500
Port: 443: 700 KB/sec 34 KB/sec 766 KB/sec 500
Port: 7255: 550 KB/sec 17 KB/sec 578 KB/sec 500
Port: 7255: 543 KB/sec 14 KB/sec 570 KB/sec 500
Port: 7003: 586 KB/sec 19 KB/sec 616 KB/sec 500
Port: 7003: 649 KB/sec 21 KB/sec 682 KB/sec 500
Port: 7202: 553 KB/sec 18 KB/sec 581 KB/sec 500
Port: 7202: 624 KB/sec 20 KB/sec 656 KB/sec 500
Port: 7499: 667 KB/sec 22 KB/sec 701 KB/sec 500
Port: 7499: 605 KB/sec 20 KB/sec 636 KB/sec 500
Port: 80: 525 KB/sec 14 KB/sec 552 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec

I have a cable connection with Comcast. I am in NW Georgia, USA. I am currently using a wireless connection to my router.

Thanks very much for your help!

Last edited by scottbsmith; 04-23-2013 at 12:48 PM.