View Single Post
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 13
# 407
05-05-2013, 01:19 AM
Net test, ISP is Qwest 40/20

unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 75.170.215.133
Ping: 60.0 msec
Port: 80: 1119 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 1141 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 1135 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 1133 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 1000 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 1115 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 1151 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 1050 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 1107 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 1126 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 1133 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 1125 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 1126 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec

Tracert

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
3 21 ms 20 ms 20 ms desm-dsl-gw26.desm.qwest.net [216.161.116.26]
4 22 ms 21 ms 23 ms desm-agw1.inet.qwest.net [75.160.210.201]
5 36 ms 35 ms 35 ms chp-brdr-04.inet.qwest.net [67.14.8.234]
6 57 ms 57 ms 57 ms be101.ccr21.ord03.atlas.cogentco.com [154.54.13.
93]
7 61 ms 58 ms 58 ms be2005.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [66.28.4.7
3]
8 61 ms 61 ms 62 ms te0-3-0-1.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.42.254]
9 61 ms 60 ms 61 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
134]
10 72 ms 71 ms 72 ms 38.111.40.114
11 61 ms 68 ms 61 ms 208.95.185.41

Trace complete.

Game ran fine till about a week ago, now I get lag/fps drops anytime more than a handful of ships are around. SB24 can drop me to 1FPS, PVP is fine until the spam starts and hanging out outside of ESD varies between 90-12fps.