View Single Post
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 20
# 408 lag
05-09-2013, 09:30 PM
contacting nettest server..
Local IP: 174.126.147.194
Ping: 56.9 msec
Port: 80: 549 KB/sec 19 KB/sec 580 KB/sec 500
Port: 80: 563 KB/sec 20 KB/sec 595 KB/sec 500
Port: 443: 541 KB/sec 18 KB/sec 571 KB/sec 500
Port: 443: 588 KB/sec 19 KB/sec 620 KB/sec 500
Port: 7255: 551 KB/sec 19 KB/sec 583 KB/sec 500
Port: 7255: 566 KB/sec 19 KB/sec 597 KB/sec 500
Port: 7003: 552 KB/sec 18 KB/sec 582 KB/sec 500
Port: 7003: 564 KB/sec 18 KB/sec 595 KB/sec 500
Port: 7202: 581 KB/sec 20 KB/sec 614 KB/sec 500
Port: 7202: 575 KB/sec 19 KB/sec 606 KB/sec 500
Port: 7499: 580 KB/sec 19 KB/sec 611 KB/sec 500
Port: 7499: 584 KB/sec 19 KB/sec 616 KB/sec 500
Port: 80: 555 KB/sec 18 KB/sec 585 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec


Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms STO [192.168.1.1]
2 8 ms 6 ms 7 ms 10.98.248.1
3 8 ms 9 ms 9 ms 192.168.23.73
4 22 ms 22 ms 22 ms 192.168.100.145
5 22 ms 23 ms 21 ms xe-10-0-1.edge4.Atlanta2.Level3.net [4.30.234.37
]
6 23 ms 22 ms 22 ms ae-2-52.edge1.Atlanta4.Level3.net [4.69.150.79]

7 46 ms 44 ms 52 ms te0-7-0-17.ccr21.atl04.atlas.cogentco.com [154.5
4.13.5]
8 49 ms 60 ms 69 ms te0-3-0-6.mpd22.atl01.atlas.cogentco.com [154.54
.82.125]
9 63 ms 47 ms 49 ms te0-3-0-2.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54
.28.17]
10 54 ms 47 ms 51 ms te0-7-0-20.mpd21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.5
4.1.106]
11 56 ms 55 ms 57 ms te0-4-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.18]
12 58 ms 51 ms 67 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
13 55 ms 65 ms 56 ms te0-2-0-1.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.10]
14 46 ms 52 ms 63 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
15 45 ms 51 ms 58 ms 208.95.185.41

Trace complete.

I released the IP and renewed it I also cycled the power on the cable modem as well as unplugged the cable and still have a small amount of lag.