Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Bank Thief.
02-09-2010, 06:09 PM
Hey all just wanted to give a heads up and possibly start a black list thread.

Our fleet just accpeted two guys who then cleaned out our bank. Luckily the only valuable thing was the resources. Self note lock down the bank.

Anyway just wanted to post the names of the offenders

names have been removed because there is no "calling out" people on the Star Trek forums. ~you pal, Indigofyre

Thought this might help others from having the same problem
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-09-2010, 06:11 PM
this is what the access rights are for, you should only give officers and the like access to remove things from the fleetbank
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-09-2010, 06:13 PM
Aaah this brings back old EvE memories. There's no security access to the bank with privileges ? Great design, kudos Cryptic
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-09-2010, 06:15 PM
This happened to my Kinship in LotRO. A new recruit cleaned out the chests in our kin house, logged off and deleted his character. Must have mailed them to another account. Needless to say, we only gave officers access after that.

Sorry that happened to you OP, some people can be real jerks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-09-2010, 06:15 PM
Quote:
Originally Posted by Delazure View Post
Aaah this brings back old EvE memories. There's no security access to the bank with privileges ? Great design, kudos Cryptic
you can set limits.
you can even set how much, like no more then 500 per time so on so forth
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-09-2010, 06:32 PM
Quote:
Originally Posted by CJohn
you can set limits.
you can even set how much, like no more then 500 per time so on so forth

Then I take it back, this is not Cryptic's fault, this is OP's fault
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-09-2010, 06:59 PM
I'm not saying it was Cryptics fault. I thought I had set the limits apparently not.

I just don't want people to make the same mistake that's all.

I also don't care if it gets edited. However these dishonest people do exist so just make sure you set your limits.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-15-2010, 03:21 AM
Quote:
Originally Posted by CJohn
you can set limits.
you can even set how much, like no more then 500 per time so on so forth
it doesnt work you fruitnut.... go try it yourself.... gezz.....!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-15-2010, 03:23 AM
Quote:
Originally Posted by CJohn
you can set limits.
you can even set how much, like no more then 500 per time so on so forth
I will say this 1 more time for the very DIM here.....


YOU CAN NOT SET WITHDRAWL LIMITS THE PERMISSIONS ARE BROKEN LIKE EVERYTHING ELSE IS

Cryptic has already admitted the permissions are bugged and dont work, so how why the hell are you slating the OP like its his fault....! get a life you idiots...!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-15-2010, 03:26 AM
Quote:
Originally Posted by HubsST View Post
I WILL SAY THIS 1 MORE TIME FOR THE VERY DIM....


Y O U C A N N O T S E T W I T H D R A W A L L I M I T S T H E P E R M I S S I O N S D O N T W O R K !!!

Cryptic has already admitted the permissions are bugged and dont work, so how why the hell are you slating the OP like its his fault....! get a life you idiots...!
Couldn't you have.. edited your second post?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:49 AM.