Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Please help,
I got my promotion to Commander last night, stripped my old escort of parts, went and bought my heavy escort but for some reason it went into my inventory as an icon instead of appearing with my other ships as they had in the past. I right clicked and selected "equip" and the icon disappeared - my ship now shows up when I press "k" with my officers and with my old escort. When I go to the shipyard to make my new ship my active one there is nothing listed but my old escort which i cannot put any equipment back on for some reason. Ive already purchased and equiped items for my new escort but cannot make it my active ship - - I am relucatant to purchase another with money fearing a repeat of this ssame bug so basically the game is currently unplayable for me until I get some help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-11-2010, 08:26 AM
I, along with many other people, are experiencing this bug too. I was never a hater of this game but this one might be the straw that breaks the camels back. I got admiral last night and i bought 2 ships - the recon science and deep space science and i cant select either of them! I thought the severs going under maintenance would fix it... i assumed too much.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-11-2010, 08:38 AM
Jezz if its a on going thing for lots of players you'd think we could at least get a response or post on here acknowledging they are aware of it and working on a fix
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-11-2010, 08:43 AM
http://forums.startrekonline.com/sho...d.php?t=111730

There's a thread with a few people who are experiencing this problem. Ticket queue times are looking to be 2+ days at the minimum, and we're unable to use our ships. We can't even discharge/dismiss them to buy replacements (although for some, this is an unsuitable option).

I wish I had a work around for you guys. Sadly, I'm stuck waiting for a GM response.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-11-2010, 08:57 AM
Thanks for the info, dang shame so many folks having the issue and no post from a dev and no known work around.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-11-2010, 09:04 AM
ya, normally i dont get mad at cryptics screw ups but this one ruins the game... 2 days plus... thats insane. Guess i might have to make a new character
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:48 PM.