Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I'm not even going to bother to type all this out. You already know the issue. I was using all the 'fixes' that have been posted here to get around it and it's been working for the past week. After the patch today, I was in-game about 15 minutes and the temps rose to 110c with fan maxed at 100%. PC shut off. Same issue that we've been reporting since beta. Now whta's the deal????
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-11-2010, 01:22 PM
i have an ati 1950 pro and went to 110 c in 10 minutes too. I'm at 62 right now with no games running.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-11-2010, 01:35 PM
I'm tired of jumping through hoops to get this game to work. I've tried everything that's been posted here over the past few weeks and finally got it that I could play while keeping my temps under 100. Played for like 10 hours straight over the weekend, no problems.

What new set of hoops do we have to jump through now Cryptic? If you can't address this can you at least recommend a video card that your software will work with? We're really tired of this. Seriously.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-11-2010, 01:49 PM
same for me again could platy without problems then suddenly poof pc reboots and now the artifacts are back without changing anything .....getting really anoyed...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-11-2010, 01:55 PM
Sounds like the cardis on its way out. I run the exact same card, and the temps NEVER go over 60 degrees.
Thats with the fan at 80% and a very cheap aftermarket cooler+fan on it.

Please note, stock coolers on GPU's are terrible.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-11-2010, 01:59 PM
Check in the Trouble Shooting tab under the graphics options.

They moved or added some new options there.

There is a switch for Max Framerate 30/60/120, and another one (a 10ms delay between frames if I rember correctly) that are meant to address overheating.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-11-2010, 01:56 PM
Quote:
Originally Posted by Jin77 View Post
same for me again could platy without problems then suddenly poof pc reboots and now the artifacts are back without changing anything .....getting really anoyed...
Sounds like your card is biting the dust
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-11-2010, 01:59 PM
No the card is fine. We've been through all this before in the other dozen threads I've posted in. I don't care to discuss my card or the thermal paste or any other hardware issues. This is obviously a software issue. STO is the only thing that causes this problem and there are many people that have posted same.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-11-2010, 03:05 PM
i have a hd 4350 and i got no problem maybe your should update your processor with new drivers
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-11-2010, 07:00 PM
Just wondering if maybe the patch reset your vsync setting back to off ?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:46 AM.