Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi all,

I'm running a 9600M GT on VIsta(boot camp)

I cannot do certain missions in the nebulas. Any mission when you have to beam down to the planet, it crashes while it loads the planet, an error in decompressing some file.

Then, sometimes it crashes while trying to "explore unknown system." If this happens, i have to let it finish scanning all the files, otherwise it just loads me back into the game and crashes immediately again.

My drivers are up to date based on the NVIDIA website, so I'm not sure what else I have to do to make exploration missions less infuriating.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-15-2010, 09:36 AM
Does it also crash when you do ground missions in non-exploration zones?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-15-2010, 05:18 PM
No, i've only come across this issue in the nebulas. I'm not even sure which type of mission is crashing it on entrance. I'm certain that it crashes on any ground mission that requires investigating the planet, but I can do the one where you investigate the asteroid base without any issue. It also crashes immediately when trying to enter the system, so I'm not sure which missions those are.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:03 AM.