Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Enable new ship
02-16-2010, 09:34 AM
I just made Lt. Commander and purchased new ship in ship requisitions; but it is not listed in my inventory. How do you change the active ship?

Thanks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Shipyard
02-16-2010, 09:37 AM
Go to the shipyard.

There's a guy there that lets you choose your active ship (he's next to Malcolm Sissell and opposite the NPC that lets you customize your ship).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-16-2010, 05:23 PM
Thanks,

I will try that when I log on again.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:26 AM.