Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Missing Blue Phasers
02-18-2010, 04:59 PM
I put in a ticket#00003538. When I received my Constitution class starship it was equipped with Blue Phasers. The next time I logged in they were gone and replaced by the kind I had on my original ship. The response I received was "Thank you for contacting Cryptic Studios, in reviewing the issue you described we found that this function appears to be working correctly. If you believe that the function should be different, please feel free to submit feedback in the Official Forums". This did not fix the problem of my phasers dis-appearing and seems like a canned response. Please correct this and put them back in my inventory.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Blue phasers
02-23-2010, 07:18 PM
Admin,

Any update? What can I do to get this resolved?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-23-2010, 07:50 PM
I'd try a GM request. Tickets get worked on, but in theory, GM requests get answered (even if the answer is, 'I don't know.')
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-24-2010, 04:14 PM
By the way, did you change the original equipment for better (Mk I or Mk II) equipment? The 'Blue' is bound to the ORIGINAL phasers that come with the ship...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:36 AM.