Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 photon granade not fixed
03-03-2010, 09:20 PM
when I throw my photon granades there is no flash no knockdown no nothing I thouhgt this was fixed?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
03-03-2010, 11:36 PM
I thought it worked for a minet but after the mission I couldn't talk to star fleet or anyone else but thats another topic.So I'll try again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
03-06-2010, 02:16 AM
new patch same problem I've seen this in the notes several times as fixed.What gives?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
03-06-2010, 02:59 AM
It may be related to your kit. What kit are you using where you don't see the Grenades? I'll send this over to FX to see if its hooked up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
03-06-2010, 03:02 AM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
It may be related to your kit. What kit are you using where you don't see the Grenades? I'll send this over to FX to see if its hooked up.
I never see it. I use the grenade satchel Mk XII (uncommon)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
03-06-2010, 03:22 AM
I got it even with my purple that i dont notice it at all.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
03-06-2010, 09:56 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
It may be related to your kit. What kit are you using where you don't see the Grenades? I'll send this over to FX to see if its hooked up.
grenade sachel mark XII is what I am useing but a differnt one makes no differnce.if a granade sachel isn't fixed I guess granades ar'nt fixed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
03-08-2010, 11:43 AM
I've posted my kit ,a response would be cool.Oh well guess I'll live with part time grenades.If someone does read this could I also get the weapons randomly won't fire bug looked at?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
03-22-2010, 10:54 PM
Quote:
Originally Posted by dstahl View Post
It may be related to your kit. What kit are you using where you don't see the Grenades? I'll send this over to FX to see if its hooked up.
This was a long time ago what do we have to do to get a response around here?I have answer the question why no reply?This is weak ,why don't you take you'r costumers seriously?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
03-23-2010, 07:08 AM
Quote:
Originally Posted by Gamer318
This was a long time ago what do we have to do to get a response around here?I have answer the question why no reply?This is weak ,why don't you take you'r costumers seriously?
Because they are cryptic and thats their style.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:27 PM.